DARK Tube

Login

Password

Register

Xeni LIVE n'President Darsem

DARKTube.org Extended free video search!

Description

Xeni Live tu knu en darsem djalit hylysi bycit - defagjis dhe xhezisti ne orkestren e Buxhovit ! Jasha Gjakova, se e kallni krejt ! Orkestra Buxhovit e kall, sidomos TIKI me saks !!

Embed this video to your blog

Add your comments

Please login or register to leave comments

Related Videos

Xeni te familja Janjeva youtube.com
xeni MOJ SELVIJE youtube.com
Xeni live youtube.com