DARK Tube

Login

Password

Register

Search results 1-20 of 51 for grupi polifonik jehona labe

Kenge labe nga Grupi polifonik:"JEHONA LABE per: Poetin :ALI ASLLANI.wmv

Ali Asllani lindi në fshatin Vajzë të Vlorës në vitin 1882, ku edhe kreu shkollën fillore kurse në Janinë gjimnazin « Zosimea ». Më tej u regjistrua…
youtube.com

Chast 1

dalealplay.com

Kenge Labe humoristike:Keshtu kam qejf une(Grupi Polifonik:JEHONA SHQIPTARE)

Kenge humoristike e kenduar nga Grupi polifonik:JEHONA SHQIPTARE.Kjo tregon ate qe ne kenget e ndryshme nje vend jo pak te rralle ze edhe satira e…
youtube.com

Kenge Labe(Laberias song):Moj Mano Manushaqe,nga Grupi polifonik:JEHONA SHQIPETARE,

Kenge polifonike e kenduar nga Grupi:"JEHONA SHQIPTARE" ne pershendetjen e aktivitetit te Ministrise se Kultures (Shkurt 2009)per ridimesionimin e…
youtube.com

Jehona Labe - 60 e ca parti

Kenge labe nga grupi polifonik "Jehona Labe"
youtube.com

Jehona Labe - Miresevini

Kenge labe nga grupi polifonik "Jehona Labe"
youtube.com

Jehona Labe - Vlora Vlora

Kenge labe nga grupi polifonik "Jehona Labe"
youtube.com

Jehona Labe - Dil pasha

Kenge labe nga grupi polifonik "Jehona Labe"
youtube.com

Kenge polifonike:I Dashur ngelet Atdheu(Nga grupi:JEHONA SHQIPTARE)

Kenge labe e kenduar nga grupi polifonik:"JEHONA SHQIPTARE" ne TIRANE nga disa dashamires te trevave te jugut me tekst te Neil Rucit, me marres:DIANA…
youtube.com

Jehona Labe - Vlore e bukura ne grope

Kenge labe nga grupi polifonik "Jehona Labe"
youtube.com

Kenge Labe(Laberias song):I dashur ngelet Atdheu(solist:Diana,Nazifi,Benjamini)

Grupi polifonik: JEHONA SHQIPTARE ne iterpretimin e kenges labe:I DASHUR NGELET ATDHEU me solist:Diana Ruci,Nazif Cela,Benjamin Kurupi,Kthyes:Dilaver…
youtube.com

LABE,,Grupi polifonik l Lapardhase, Bardha Brahimi,,

KENGE KURBETI,TEKSTI I RAPSODIT,,FETI BRAHIMI.
youtube.com

Kenge Polifonike:"Shelege pa mbushur mone"me marres:NAZIF CELA

Kenge labe tradicionale jugu e interpretuar nga grupi polifonik:"Jehona Shqiptare" me qender ne Tirane i perbere nga disa dashamires te trevave te…
youtube.com

Këngë labe - Dil moj dil, të daltë rrënja - Grupi "Jehona labe"

Teksti i këngës: Dil moj dil, të daltë rrënja Hape penxherenë nga lëma Të dëgjosh si vete kënga Mos u trëmb, se nuk vij brënda Dhe në ardhça, s'bënet…
youtube.com

Grupi Polifonik "Kurora Labe"

Video by Vilson Kuci.
youtube.com

Hamit Guga një pëllëmbë - Grupi Jehona Labe

Festivali Folklorik Gjirokastër 2000.
youtube.com

Grupi Polifonik "ANTEA"ne Kengen Labe:"Malli na ka marre"

Kenge Labe per NENAT tona te dashura.Jete te gjate ata qe i kane dhe i pa harruar kujtimi tyre per ata qe si kane.Teksti: Nexhip Onjea per Nenen e…
youtube.com

Grupi Polifonik:"ANTEA" ne Kengen Labe:"GJIGANDI QE FLET I HESHTUR"

Grupi polifonik:"ANTEA" me menaxher z.ANDON Pango ngaTOPOVA E Zagorise(Gjirokaster)krahas aktivitetit te tij privat gjen kohen per tu marre edhe me…
youtube.com

Këngë Labe  GRUPI POLIFONIK - KUTE  MALLAKASTER  .

Vjen Ismail beu nga Deti , na kerkon paresine , per te bere pamvaresine . Ne Tepelene Sheh Alin ne KUT Ismail Efendin.
youtube.com

1 2 3